134, In my fantasy we're running wild

Ompas jäänyt taas 3-viikon takaisilta estetunneilta kirjottelematta, mutta tässä sitä postausta sit taas tulis. Remoksella oon siis mennyt kaikki kolme tuntia, ja ollaankin treenattu ensi perjantaisia kisoja varten. Osallistutaan luokkaan 60-70cm ja kyllä jännittää.. Viime kisat kyllä meni sen verran huonosti, että ei siitä voi kun parantaa! Ollaan kaikilla tunneilla hypätty erilaisia tehtäviä ja lopuksi pientä rataa. Kahdella viimeisellä tunnilla, mulla on ollut käytössä kannukset, ihan lyhyet ja tosi pyöristetyt semmoset.. Taitavat nimeltään olla Junior kannukset, joten ihan hyvät mulle joka en ole kannuksilla paljoa ratsastanut.. Mutta ratsastuksenopettajan ohjeena oli, että ratsastan vain ihan normaalisti enkä ajattele kannuksia.

Eilinen estetunti meni erityisen hyvin verrattuna aijempiin tunteihin.. Remos oli alusta asti hyvin kuulolla ja reagoi todella hyvin ja nopeasti mun apuihin. Saatiin aika hyviä lähestymisiä ja hyppyjä, vaikkakin välillä lähdettiin tarkoituksella vähän kauempaa jottei mentäisi pohjaan.. Vaikka kyllä me pari kertaa lähdettiin hyppyihin myös pohjasta. Tällä kertaa mukana oli myös kuvaaja, joten lisäilen tähän alle vähän kuvatuksia!








Liito-oravaa on välillä ihan kiva leikkiä :)





On se vaan niin sulonen :3
Pahoittelut, etten jaksa tarkemmin kirjoitella, mutta mulla on vähän kiire aamu joten pakko jo rientää.. Ehkä kisoista sitten vähän tarkemmin? ;)

4 kommenttia:

  1. ootpas sä tuima tossa vikassa ;) hyvin teillä näyttää menevän, tsemppii kisoihi !
    ps 17 !! krebakreba

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. uuuh 17 pvä krebailuun!!! haha joo en tiiä miks tommone mutru ilme :D ja tuntu kulkevan tolla tunnilla hyvin, toivottavasti toimii samalla tavalla huomenna:)

      Poista
  2. Hyvin näyttää menevän! Trippelinki Remos hyppää oikein hienosti! Tsemppiiii vaa kisoihin..!;)

    VastaaPoista