135, hands on my heart, you keep my fire burning

Ihana Villepappa muutamia viikkoja sitten ekaa kertaa laitumella!
Viime vuoden leiristä Tortolassa pieni kollaasi

Ompas taas lomaillessa jäänyt kirjottelut vähemmälle, mutta täällä taas oon sinnikkäästi jälkeen päin päivittämässä.. Ihan jännittyneissä tunnelmissa postailen kun eilen loppu kausi ihanissa tunnelmissa ja KOLMEN päivän päästä lähetään taas jälleen Tortolaan!! En millään malttais odottaa.. Noh, pakko kai se on jaksaa vielä nää muutama päivä.

Viimeksi siis postaillut ennen kisoja, ja kisoissa siis oltiin Remoksen kanssa. Parannettiin suoritusta jonkun verran edellisestä kerrasta, mutta yhden huonon hypyn takia tuli sarjalle kielto.. Itse heräsin kunnolla jostain omasta kuplastani vasta radan puolivälissä ja rupesin ratsastamaan. Mutta kuten jo viimeksi sanoin, en ole luovuttamassa. Vaikka Remos ei mikään helppo ole, mulle ainakaan henkilökohtaisesti niin haluan sen kanssa ainakin sen verran jatkaa, että saatais se puhdasrata :)






Oltiin viime viikon keskiviikkona maastoesteillä, huonon sään takia mentiin vähän rauhallisemmin kuin yleensä. Menin jälleen Remoksella, ja odotin possuilua ja isoja hyppyjä, mutta Remos osottautuikin aika lepposaksi, vaikka oli kyllä edellisenä päivänä jotain pukitellut. Tuli muuten sujuvia hyppyjä mutta 2 ekaa hyppyä meni vähän pohjaan ja olin itse ihan hukassa, kun Remos olikin aivan erilainen kuin kentällä.










Eilen tiedossa olikin sitten koulutunti ja tällä kertaa ratsastin Nalalla. Itse kavereiden kanssa kutsumme kyseistä hevosta Niiloksi, koska on siis ruuna ja mieletämme Nala on kamalan tyttömäinen nimi:D Niilo (Nala) on siis rodultaan PV ja säkää tältä kaverilta löytyy se 157cm. Ikää Niilolla taitaa olla jotain 7 vuotta, ja on myös yksi uusimmista tallin asukeista. Tullessaan Niilo oli melko säikky ja herkkä, ja on sitä vieläkin, mutta on tasoittunut hurjasti! Teimme tunnilla vastalaukka tehtävää, ja tykkäsin kyllä Niilomiehestä ja tehtäväkin oli vaihtelun vuoksi mukava. Illalla sain ratsastaa Villen ilman satulaa n. 1-2 km päähän laiduntamaan. Mukaan pääsivät myös Karli, Virnes, Nando, Fido, Riina ja Urpo. Nyt on kyllä paikat kipeänä, mutta sellaista tää ratsastajan elämä taitaa vähän olla, tai no minkä tahansa urheilun harrastajan.







Kaks vikaa kuvaa pöllitty Nealta :) 

8 kommenttia:

  1. jeejee hyvä sinä ja reeemospeemos ja niilopiilo ! :) ja niinku sanoin ni sun istuntas on parantunu huomattavasti, mun silmään ainaski !! mut oli sinne ainaki lähes tulkoo 3 kilsaa !!! tai ainaki mä luulen nii xd ku meni menihä meil melkee 40min :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah :D aijjaa xd no oon aina ollu vähä huono arvioimaa matkoja :D

      Poista
  2. Onko tolla sun kaverilla Sannilla blogia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Sanni alko just kirjottaa blogia. Tässä osoite http://tastaelamastaa.blogspot.fi/

      Poista
  3. ^^^^ muaki kiinnostais onko Sannilla blogia?

    VastaaPoista