133, eletään se uudelleen!

Päätimpäs tänään, ennen salille lähtöä pakottaa itseni kirjottelemaan tänne ettei tarvii taas kirjotella sit 'koostepostauksia' pidemmältä ajalta. Heti on paljon aktiivisempi ja pirteempi olo, kun on aurinko alkanu ihan kunnolla tänne meille Suomeenki paistamaan. Eihän tässä oo enää kun tämä ja seuraava viikko, niin se lomakin jo alkaa. Itellä tosin on nää viimeset 2 viikkoa enää arviointeja täynnä. Yks työ enää palauttamatta, ja toinen esittelemättä, mut kyllä tässä jo hyvin ollaan voiton puolella!

Viime keskiviikkona meillä oli siis vuorossa maastoilua, jippii! Ratsuksi mulle oli Marika (Sandra edelleen sairaslomalla) laittanut Pampula tamman, jee:) Listalla muistelinkin että 2 edellistäkin maastoa olin mennyt suomipolleilla, viimeksi siis syksyllä Virneksellä ja syyslomaleirillä Tortolassa Tomulla. Suomipollejen kans on kyl erityisen kivaa lähtee maastoilemaan, vaikka tosin en muista kyllä yhtään kertaa et mulla ei maastossa ois hauskaa ollu.. Mut täytyy kyllä sanoa, että viime keskiviikon maasto oli kyllä kivoin ikinä!

Pampulasta tykkäsin jos silloin maneesissa, mutta maastossa tamma oli jotenkin niin elementissään että ihan rakastuin siihen. Oli myös vauhdikkain maasto vähään aikaan, mentiin kyllä liinaharja putkella pitkiä pätkiä ja hauskaa oli! Maaston jälkeen fiilikset oli ''UUDESTAAN!!''. Toivonkin että ennen kuin tää meidän ihana lainaheppa Pampula lähtee, pääsisin sen kanssa maastoilemaan:)

Huomenna tiedossa taitaa olla kouluvääntöä ja tietääkseni Sandra on palannut sairaslomalta, joten meijän ryhmän oma opettaja palaa kuvioihin:)

5 kommenttia:

  1. Millon päivität blogias??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enköhä mä tässä ihan pian saa uutta postausta kirjotettua! :)

      Poista
  2. Mikä sun eka hevonen oli jolla ratsastit??.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa kuka olisi ollut aivan ensimmäinen, sillä olen ratsastellut ala-aste aikoina irtotunteja satunnaisissa paikoissa. Mutta Vrt:llä aloittaessani se oli Surprise for life, eli Supsu :)

      Poista
  3. Ok sitä tarkotinki;)

    VastaaPoista