122, the walls are closing in on me

Täällä mä reippaana jo kirjottelen maanantaina siis viime keskiviikosta... No, kirjottelempa kuitenkin! Mentiin tunnilla puomeja ja meninkin taas tuttuun tapaan Samulilla. Meillä oli joku sijainen siis opettajana, ihan mukava muuten, mutta sen kommentit särähti mun korvaan välillä aikamoisena v*ttuiluna. Kuitenkin melko pätevän oloinen, sain kyllä tunnista jotain irti, vaikka en tehtävistä kovin pitänytkään. Mentiin melkein koko tunti kevyessä istunnassa, ja oikea päkiä melkein kramppasi puolessavälissä.. En tiedä miksi aina oikea jalka puutuu, tai kipeytyy, mutta luultavasti pidän sitä jotenkin väärässä asennossa?! Oli kuitenkin taas kiva mennä Samulilla ja toivon, että menisin sillä myös ensi tunnilla. Tiedossa on siis estetunti ja jälleen oman opettajan parissa. Kuvia ei tällä kertaa tule, kun ei saatu eikä pyydettykkään ketään kuvaamaan. Lopetin Villen hoitamisen keskiviikkoisin, ja jätin vain lauantain.. Koska uskon yhden keskiviikkoisin ratsastavan ''pikkujunnun'' haluavan hoitaa sitä keskiviikkoisin. Vaikka en joka lauantai pääsekkään paikalle, voinhan kuitenkin hoidella Villeä muina päivinä jos satun tallille menemään :)

En tunnu millään malttavan odottaa, että tulisi jo kesä. Jotenkin se vaan pyörii koko ajan mielessä, vaikka tarkoituksella yrittäisin aina miettiä jotain muuta. Tuntuu että aika kuluu sitä hitaammin, mitä enemmän sitä mietin ja odotan.. Ja niinhän se varmaan meneekin. On kyllä niin kova ikävä kesää, että pakko laittaa muutama kesäinen kuva tähän loppuun! Ps. nyt on sitten anonyymienkin kommentointi sallittu :)










10 kommenttia:

  1. Ville on kyl super söpö<3

    VastaaPoista
  2. Ketkä kaikki on ollu sun hoitohevosii VRT: llä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon hoitanu joskus aikoinaan Rontti ponia josta sitten siirryin Villeen :) Villen ohella hoidin joskus pari kuukautta myös Urpoa, mutta piti lopettaa kun tuli niin paljon uusia hoitajia.

      Poista
  3. Ok mä hoidan nyt Vaguria ja Villeä kans;);)

    VastaaPoista