30 , three days

Eli Torstaina olin töissä taas ja siellä ihan normia iltatallia duunailin , sen lisäks että oli vähän porukkaa auttamassa siinä oli erikoista myös se että sain sulkea tallin. Veny vähän pidempään ku piti yksin kaikki melkee tehä.. Mutta itehä siinä on töissäki yksinää että mitäs sitä muita työllistää , vaikka ainaha apu kelpaa :') Mutta joo iha normisti meni muuten se päivä..

Sitten Lauantaina olin siellä serenan pihassa (vantaalla) taluttelemassa ronttia , oli aika veitikka niiku aina.. Nätisti meni koppiin ja nätisti tuliki sieltä ! Kivasti myös käyttäyty aluks ratsastaessa , mutta loppua kohti alko kyllästyttää se saman polun kulkemine koko aja ja rupes vähä pukkailee ku taluttelin sitä ilman ratsastajia just siks ettei kyllästys seisomisee.. No sitte tuli pikkutyttö kyytii ja piden riimusta kiinni ( joka oli suitsien päällä ) eittei vedä päätä alas ja pukkaa.. Mutta kyllä se sitä peräpäätä kerra viskas ja ratsastaja joka oli polvenkorkunen nii tipahti :'< Itkuha siltä pääsi mutta sitte sitä rauhottelin ja kysyin että '' sattuko pahasti ? '' nii suureks yllätykseks se vastas '' ei sattunu '' <- aika rohkee ja reipas oli (: ja sitte vielä ku kysyin '' haluutko vielä ratsastaa? '' nii se vastas että '' joo '' ! oli kyllä tosi reipas ja iha hymyili sitte ku tuli sieltä alas.. Sitte otettii rontilta satula pois ( ei viittitty sinne enää ketää pistää ) Ni siinä sitä pitelin narunpäässä nii se veti pienet rodeot siihe muutamaan otteeseen :D Sitte kohtapuolii lähettiinki , että semmone lauantai.. ( OLI MUUTE KYLYMÄ ! )

Ja vielä Sunnuntaina oli hoitopäivä , ois tehny mieli niin tallintäyteisen viikon jälkee skipata mutta olin jo kahtena viime sunnuntaina skipannu valvomisen takia , nii en halunnu taas skipata.. Eli menin tallille ja putsasin Villen karsinan ja sitte sain laittaa sen tunnillekki ja oli iha nätisti paitsi taas se satula ärsytti.. No sitten ku se oli tunnilla putsasin sen kupit huolella , kamoja en kerenny putsaa ku meillä oli oven edustan sulatus prosessi meneillää.. Ja sitte ku ootin kyytiä nii kattelin ku hevosten harjoja nypittii.. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti