132, these battle scars, don’t look like they’re fading

Kylläpä jaksoin heti tulla postailemaan blogiin, kun sain siitä itelleni tekosyyn ettei tarvii vielä alottaa psykan projektin viimeistelyä kun on 'pakko' postata tänne.. Pakko alottaa kysymyksellä että mitä bloggerille/bloggerissa oikeen tapahtuu?? Kun oon kaikenlaisia huhuja kuullut, että kesäkuun jälkeen ei vois bloggerin kautta enää blogeja seurata, mutta sitten kun sivustoilta etsin tietoa niin puhuttiin jotain että Google antaa käyttäjille mahdollisuuden kerätä datansa talteen. SIIS MITÄ?! Oon ajatellu, että kuin ihania muistoja tänne on saanut taltioitua esimerkiksi alkuajoilta Villen kanssa ja muutenkin ois kiva pitää blogi tallessa, että voi lueskella myöhemmin.. Minä kun en mikään expertti oo, niin en tosiaan tiiä miten saisin edes kaiken talteen? Paitsi kopiomalla tekstit johonkin tiedostoon, mutta ei se ois niin kiva kun sit jos laittaa vaik tikulle niin varmasti hukkaisin sen tikun alta aikayksikön.. Et jos jollain lukijoista on jotain tarkempaa tietoa, niin kommenttia kehiin!

Noh, perjantaina oli siis tallin harjoituskilpailut... Meni kyllä verkassa ja radalla erityisesti aivan penkin alle... Musta tuntu kun olisin saanu aivotärähdyksen ennen selkään nousua ja yhtäkkiä unohtanut MITEN RATSASTETAAN... Vaikka oli siinä paperissa pari hyvääkin palautetta, niin pääasiassa arvostelupaperi oli täynnä kritiikkiä kuitenkin todella asiallista ja osa jopa itsetiedostamiani virheitä.. Saatiin siis hylätty kun tuli kieltoja 3, mikä hävetti erityisesti radalla ollessani erityisen paljon. Vaikka kaverit radan jälkeen hokivatkin et ''se on hei Remos, semmonen se on''. Mutta kyllä se mun päässä se vika sit loppujen lopuks tais olla, kun tunnillakkin keskiviikkona sujui niiin hyvin.. Mut niin kun paperissakin luki et 'hyvin tsempattu loppuun asti', niin päätin et aijon jatkaa harjotuksia enkä luovuta ennen kun on Remoksen kanssa puhdas rata alla:)

Ihana Iita oli kuvailemassa joten tässä muutama ''julkaisukelpoinen''.. Istuntakin palannut tuohon samaan vanhaan, tällä kertaa muistin vaan pitää ohjat melko hyvin kädessä ja tuomarikin kommentoi et oli hyvät rennot kädet, mut muuten istuntaa pitää vielä treenata, minkä tiesin jo ilmottautumis hetkellä.. Mutta eiköhän tää treenillä lähe tästä sujumaan. Toivotaan ainaki niin!!




Kaikkien muiden virheiden lisäks oon näköjään alkanut vetää johtavaa kättä alas..



joo en kans tiiä XD

Hyppypaikat hukassa.. ai mitä meilläkö?!

Kaikista pahinta oli toi katsoja määrä.... Tällä itsetunnolla olisin halunnu hävitä pölynä ilmaan

3 kommenttia:

  1. FB:n hevosbloggaajat ryhmässä oli tämmönen linkki: http://dawn.fi/artikkeli.cfm/2013/03/14/google_reader_loppuu_kesalla_kayttajat_tyrmistyneita ja sitten jostain blogista: http://inenlakkaleikit.blogspot.fi/2013/03/google-friend-connectista.html

    Noo katellaan mitä tapahtuu :D

    VastaaPoista
  2. kauheetahan se katsoja määrä oli :D

    VastaaPoista