136, vielä on kesää jäljellä

Heti alkuun hirmuset pahoittelut siitä etten millään oo jaksanut blogia päivittää vaikka pariin kertaan oon yrittänytkin.

Kesä on kulunut mukavasti, leirillä oli superkivaa! Kiitos rakkaat:) Vuokrausviikollakin tuli käytyä ja tallilla oon muutenkin oleskellut, mut suurimmaks osaks kesä on vietetty kavereiden kans! En valitettavasti jaksa mun tunneista kirjotella, mutta laittelen tähän kuvia nähtäväksi.












Läheskään jokaiselta tunnilta en laittanut kuvia, ja noilta muutamaltikin vain pari kolme, ihan vain siksi etten kehdannut julkaista kuvia. Maastossakin käytiin joten joistain tunneista ei edes ole kuvia. Vaikka selästä tuntui, että tunnit menivät ihan perus hyvin, löytyi kamerasta silti vain muutama julkaisu kelpoinen kuva. Joten joko mun ''perus hyvä'' näyttää aina ihan järkyttävältä, tai sitten tunnit ei mennetkään yhtään niin hyvin.. Hepoista tykkäsin kuitenkin kaikista paljon, vaikka oma ratsastus meni välillä todella penkin alle.

Leirikilpailut tuli jälleen voitettua (viime vuonna sain ihka ekan sinivalkosen ruusukkeen, joten tää oli toinen kerta ikinä kun mitään voitan), tällä kertaa olikin ns. ''maasto-suunnistus'' kisat ja oltiin Nean kanssa pari. Mä menin Roosalla, sama tamma joka on yllä olevissa '' pikkueste '' kuvissa. Ja Nea meni Shakiralla, saatiin nopein aika ja vain pari virhettä vastauksissa joten tultiin ykkösiksi. En oo kauheesti maastoillut 2 hengen kokoonpanolla saatikka mennyt ekana, mutta tää meni hyvin ja hauskaa oli!

Vuokraus viikolla menin Remoksella esteitä ja ilman satulaa. Vain estetunnista löytyy kuvia ja laitan niitä muutaman tähän. Kiitos Nealla koutsauksesta!








Loppuun vielä muutama MUILTA NAPPAAMANI kesäinen kuva :)

Hurja pappa !

Leiriporukka!

Maastoilua leirillä

Ville kaahailee :*
Ainiin ja melkeen unohin, laitan tähän vielä Nean sekä Fannyn & Wilman tekemät leirivideot näkyville. Itsekkin aloitin tekemään, mutta mulla on niin vähän materiaalia ja suurin osa itestä että en usko että teen videoa ikinä loppuun.





Tavallaan kivaa että kausi ja tunnit alkaa, mutta mielessä pyörii ajatus lopettamisesta. Vaikka harrastus onkin rakas ja heppailu on elämän tapa, vie se kuitenkin tosi paljon rahaa. Tarkoituksena oiskin ehkä vain lopettaa ratsastustunnit, koska voihan tallilla olla muutenkin ja hepankin selässä käydä silloin tällöin. Rahan menon lisäksi syynä on se, että en tunnu millään kehittyvän ja tunnun aina olevan niin paljon muita jäljessä, että tehtäviä välillä jopa helpotetaan mua varten. Lisäksi oon ehkä vähän liian nynny esimerkiksi estetunneille, tai ainakin mitä korkeuteen tulee. Ajattelen myös joka kerta kun joku on näkemässä ( eli AINA ), että mitä kyseinen henkilö ajattelee kun katsoo ratsastuksestani. Mietin koko ajan mitä teen väärin ja miksi en osaa korjata asiaa? Vaikka heppailussa onkin ihanaa se, että muut huolet unohtuvat heti, ei se kuitenkaan ole kivaa, että aina ratsastaessani päässäni liikkuu ajatuksia vain siitä mikä menee vikaan. Noh, jää nyt nähtäväksi että miten tässä tulee loppujen lopuksi käymään.

4 kommenttia:

  1. Miks kirjotat blogia kun et jaksa sitä päivittää? Minäkin lopetin samoista syistä ja oon nyt onnellinen kun on rahaa kaikkeen muuhun :) Voihan sitä välillä ottaa irtotunteja nehän on ihan halpoja jos ei joka vko mee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin kirjoittamisen alotin alunperin siksi jotta saisin joskus jälkeempäin lukea ja muistella menneitä. Nykyään blogia kirjoitan myös siksi, että on kiva tietää kun joitakin kiinnostaa välillä lukea omasta elämästä. Vaikka varsinkin näin lomalla, blogi jääkin päivittämättä, en silti halua sitä poistaa enkä lopettaa. Jos lukijat eivät jaksa tämmöisiä kiireiden tai laiskuuden takia tulevia taukoja, niin sitten ei voi muutakun lopettaa lukemisen. Ja sitä oon kanssa miettinyt, että oishan se kiva kun sitä rahaa sit riittäs moneen muuhunkin asiaan, ja varmaan viimeistään silloin joudun lopettamaan kun jossain vaiheessa omaan kämppään muutan. :) Kiitos kommentistasi!

      Poista
  2. heeei kiva postaus jäääzk! syysleirille ainaki tuut krebailee viel ;)

    VastaaPoista