123, I need you more than i can take

Hieman aikaa taas kulunut, että sain itteni tänne raahattua. Aina yhtäkkiä tulee tämmösiä postailu intoisia hetkiä. Kirjotan nyt siis kahdesta edellisestä keskiviikosta postausta. Molemmilla tunneilla hypättiin esteitä. Harmi ettei taaskaan saatu kuvaajaa, joten tulee aika tylsä postaus.

Keskiviikkona 6.2.

Mentiin alkutunnista puomeja ravissa kummastakin suunnasta ja kohta tultiinkin niitä jo laukassa. Ensimmäinen varsinainen tehtävä oli mennä puomit laukassa ja kun ne onnistuivat antoi Sandra luvan mennä okserille joka oli ensimmäisellä kierroksella pysty. Tultiin pari kertaa uudestaan kunnes hypättiin rata. Ensin puomit vasemmassa kierroksessa, sitten okseri jolta käännyttiin kuvassa oikealla puolella olevalle pystylle, vaihdettiin laukka oikeaan ja mentiin puomit. Puomeilta toiselle pystylle josta tiukasti vasemmalle ja taas puomit. Viimeisenä vielä okseri.

Viime keskiviikkona keskityttiin omaan istuntaan.

Verkassa tultiin sarjaa puomeina ja kevennettiin ihan normaalisti. Seuraavaksi tultinkin yksi tellen laukassa, mutta nyt tultiinkin kokonaan kevyessä istunnassa. Ensin nostettiin sarjan jälkimmäinen este jonka jälkeen myös ensimmäinen. Nyt oli tarkoitus nostaa laukka ja nousta kevyeen istuntaan ja istua lähemmäs satulaa vasta pari askelta ennen sarjaa. Ensimmäisen hypyn jälkeen lähelle satulaa ja toisen jälkeen jäädä kevyeen istuntaan ja lähestyä okseria. Taaskin pari askelta ennen okseria istua vähän lähemmäs satulaa ja hypyn jälkeen jäädä kevyeen istuntaan, jottai ei ns. ''tapettaisi laukkaa'' rysähtämällä satulaan. Toistettiin samaa tehtävää kumpaankin kierrokseen. Yhdessä vaiheessa sarjan vikan estaan taakse laitettiin vielä puomi, jotta keskityttäisiin vielä paremmin siihen että esteen jälkeen tehtävä ei lopu.

Kummankin estetunnin aikana, etenkin 6.2. Samuli tuntui hyytyvän esteille.. Vaikka kuinka yritin pohkeella ratsastaa eteen. Siksi tuli muutama huono hyppy kun hyppypaikat hukkuivat laukan hiipuessa. Viime keskiviikkona rysäytettiin yksi estekkin.. Muuten viime keskiviikon tunti suijui aika hyvin, ja huomasin miten voin parantaa istuntaa esteillä. Tajusin myös että oon jotenkin liian hento ohjan kanssa, kun mun pitäis ottaa ainakin 10 senttiä lyhyemmät ohjat ennen tehtäviä, niin saisi paremmin takapäätä mukaan ja paremmat hypytkin tuli heti kun ohjat oli kädessä enkä heittänyt niitä hypyissä pois. Mutta reeniä vaan, kyllä sitä ehkä keväällä jo kehtaa mennä taas kisoihin:)


Jottei tulis ihan kuvanton postaus niin laitan tämmösen julkasemattoman kuvan viime pukuratsastuksesta. Oltiin Iitan (samulin hoitajan) kanssa nörttejä ja Samppa oli meijän virtuaali sotaratsu/sotanorsu :D Oli ideat aika vähissä ja pakko oli jotain kehittää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti