124, tough choice need some help, please comment

Nyt kun oon hiihtolomalla, aika ahkerasti viettänyt tunteja koneella niin päätin yrittää olla myös ahkera postaaja:) Haluisin toteuttaa jonkun sortin videota tänne blogiin ja te saisitte valita/ehdottaa et mimmosta! Toivottavasti tää ''projekti'' ei kaadu siihen että mun kone pettää mut ja mun ahkerat lukijat.. Mulla ei nimittäin oo tällä hetkellä mitään editointiohjelmaa, ja toivon että saisin semmosen latailtua!

Mutta kuitenkin, toivosin että mahdollisimman moni jaksais kommentoida tähän postaukseen, et mimmosta videota haluisitte? Voisin esimerkiksi toteuttaa jonkun näköstä vloggausta eli videopostauksen tyyppistä, tai sit vaikka esittelyvideota jostain, mut mistä? Toivottavasti mahdollisimman moni jaksaa seurailla mun blogia, myös näin hiihtolomalla ja kommentoida ahkerasti:) Tarviin ainakin muutaman ehotuksen, ennen ku lähen toteuttamaan! Kiitos jo etukäteen:)

Voi että kuin paljon ootan kesää!!! :) 

5 kommenttia:

  1. Tee päivä tallilla kooste!

    VastaaPoista
  2. Joo päivä tallilla kooste, tai sit iha tavan videopostaus, ehkä voisit esitellä huonees, tai miten meikkaat tms. En paljoo tiiä, mitä kaikkee oot jo aikasemmin kertonu täällä ja että ootko aikasemmin tehny videopostauksia, kun tänään vasta huomasin tämän sun blogin. Tai sitten ihan vaan päivä videona. Kuvaat aina jossain välissä jotain mielenkiintoista, ei tietenkään kaikkea tarvitse kuvata. Tai jos tykkäät kokkailla, niin kuvaat kun teet ruokaa :D Ei oikein nyt irtoa mitään hyviä ideoita, mut tuossa nyt pari!

    Ps. Kiva ulkoasu ja hieno banneri!

    http://dontworry-annikaj.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun joku jaksaa vaivautua kommentoimaan munkin hiljaisessa elossa elelevää blogia noinkin pitkästi! Kiitos paljon mielipiteistäs ja ideoistas, arvostan todella et jaksoit käyttää edes vähän aikaa kommentoimiseen!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Voisin huomenna kuvailla materiaalia ku ollaan osa porukasta menossa :)Kiitos kommentista:)

      Poista