127, grab a seat in the world

Niin kun kaikki edellisen postauksen lukeneet tievät, mentiin siis viime tunnilla koulua ilman satulaa. Yllätys yllätys menin Samuli herralla jälleen kerran. Sanna oli kuvaamassa meidän tuntia, mutta ikävä kyllä mun itsetunto ei kestä kyseisten kuvien julkasemista, joten ei ratsastuskuvia tälläkään kertaa.. Kuulostan varmaan tosi pinnalliselta, ja ennen kaikkea surkealta postaajalta. Tosi asia on kuitenkin se, että oon tosi pahoillani tästä ja toivon ettei se karkota lukioita.. En tiedä saatasko ens tunnille kuvaajaa, jos vaikka sais jotain julkaisu kelposta materiaalia lähiaikoina. 

Noh, tunti meni ihan kohtalaisesti.. Vasempaan kierrokseen meno tuntu aivan järkyttävältä, enkä tiedä mitä voisin mun vasemmalle pohkeelle tehdä kun se ei vaan toimi. Vaikka kuinka yritän koko ajan keskittyä että vasen pohje pysyisi kiinni, niin en vaan onnistu. Oikeaan kierrokseen Samuli tuntu ihan kohtalaisen hyvältä.. Vähän meinasi välillä nojata sisälle, mutta sain pohkeella omasta mielestä aika hyvin korjattua aina välillä. Ei se meno kyllä missään vaiheessa mitään rentoa ollut. Tunnin jälkeen oli taas polvet kipeänä ja seuraavana päivänä vatsalihakset teki kuolemaa. 

Tänään en päässyt hoitopäivänä tallille, koska auto on mun tädillä käytössä kun se muuttaa :/ Olisin erityisesti tänä lauantaina halunnu mennä, kun huomenna tulee 3 vuotta täyteen Villen kanssa! Täytyy sitten käydä keskiviikkona pusuttelemassa pilkkupappaa sitte oikeen urakalla. 

Tulipa muuten tilattua kesäksi 2 tennarit, kun niitä jotenkin kaupoista aina niin huonosti löydän. Tässä alhaalla kuvat kengistä jotka tilasin. Yhden kesätyön hakuaika muuten loppu eilen, ja nyt sitten jännään että saanko kyseistä paikkaa vai odottelenko vielä muista vastauksia.
 Bjorn Borg HINGIS TEX MUSTA Converse ALL STAR DAINTY BASIC MID Black

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti