131, work hard play hard

Ikävää aina joutua alottamaan postaukset tämmösillä pahoittelu puheilla, mutta tilanne on jälleen se, että blogia ja postailua on kyllä tullu taas vaihteeksi pahasti laiminlyötyä.. Mutta yritän nyt kesän tullen pitää tätä blogin päivittelyä vähän aktiivisempana, vaikka toki lomaillessa tulee taukoja, jolloin en välttämättä ehdi postailemaan tai ei ole yksinkertaisesti mitään kerrottavaa.. Mutta toivottavasti te lukijat kuitenkin jaksatte pysyä kärsivällisinä, vaikka tuleekin hieman postailutaukoja! Noh, nyt kuitenkin näiden marinoiden jälkeen asiaan!

Viimeisimmät kolme tuntia meitä on ollut opettamassa tallimme omistaja Marika, kun ryhmämme oma opettaja Sandra on ollut sairaslomalla. Ihan ekan Marikan tunnin menin koulua tallin yhdellä uusimmista asukkaista sh-tamma Pampulalla. Oikealta nimeltään Hiiden Julianna. Kyseinen 7-8v. tamma on tallimme entisen asukin sh-ruuna Pojun (Hiiden Linkman) sisko ja ratsastaessani sillä,huomasinkin jonkunlaisia 'samanlaisuuksia', vaikka rakenne ja hevoset muutenkin ovat aika erilaisia. Tykkäsin tammasta ja tuntikin meni melko hyvin. Keskityttiin tunnilla hevosen suoruuteen, ja ulkopohjetta tarkkailtiin erityisesti. Pampula on aika kova suusta oikealta, mutta ratsastessa kyllä 'hellitti' loppua kohti.

Seuraavan tunnin menimme esteitä ja hyppäsin risteytystamma Mimmillä joka on tietääkseni n. 7vuotias? Ekaa kertaa menin kyseisellä tammalla, ja tykkäsin muuten, mutta esteillä ei sopinut mulle sitten millään. Koulua voisin mennäkkin, mutta ei kuitenkaan mikään ykkösvalinta olis koulutunnillekkaan. Varmasti muille tosi mukava, mutta itselleni en laittaisi uudestaan. Hypättiin pienellä korkeudella erikoisesteitä, vesimattoa ja semmosta.

Vapun takia jäi yhden viikon tunti välistä, mutta eilen hypättiin jälleen ja menin taas Remoksella jota myös toivoin tunnille. Hypättiin ensin rataesteitä yksittäisenä, lopuksi sitten rataa korkeudella 65cm ja vielä radan jälkeen pari kertaa suhteutettua linjaa niin että ensimmäisellä kerralla jälkimmäinen pysty oli 70cm ja toisella 80cm. Alun ongelmien jälkeen tunti sujui hyvin ja saatiin jopa positiivista palautetta '' toimii kuin junanvessa''. Tietääkseni 80cm on myös oma korkeusennätykseni, kun en mitään kovin isoja oo hypännyt, tätä tuntia ennen jotain 70cm tietääkseni hyppinyt korkeimmillaan. Tunnin jälkeisessä huumassa ilmottauduttiin Remoksen kanssa _HUOMISIIN_ estekisoihin luokkaan 60cm. Mennään nyt kokeilemaan miten meillä yhdessä sujuu, kun on siis mun ja Remoksen ekat kisat kuten vakkarilukijat varmaan tietääkin. WISH US LUCK!

Kuvaajaa ei olla tunneille saatu, mutta toivottavasti huomiset kisat jaksaisi joku kuvata:)

Villeä olen keskiviikkoisin laitellut kuntoon aina kun on ollut tarvis ja lauantaisin käynyt hoitelemassa lukuunottamatta niitä paria kertaa jolloin en ole päässyt.

2 kommenttia:

  1. jejee kiva saada sulta taas postausta, tsemppii kisoihi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeejee kiva saada sulta taas kommentti :D ja kiitooos !! :)

      Poista