137, there's nothing i can't try

Noniin! Kerrankin oon innolla postaamassa jo seuraavana päivänä. Syyskausi alkoi siis eilen, ja meidän ryhmä aloittelee parilla koulutunnilla, jonka jälkeen hypätään muutama viikko estekisoihin saakka. Eilen tunnilla tarkoituksena oli aloitella rauhassa, tosi pienillä avuilla. Taivuteltiin ensin kunnes alettiin väistämään ja tämän jälkeen tultiin ''loivaa kaarta'' jota tultiin myöhemmin myös laukassa. Tunnin tarkoituksena oli siis aloitella vähän kevyemmin ja saada heppoja sitten rennoksi.

Itse menin jälleen Nalalla. Jolla myös kevätkauden lopetin:) Nalasta tulikin ainakin pariksi seuraavaksi kerraksi mun kouluvakkari! Tälläkertaa löytyikin jo vähän enemmän nappuloita, ja sain jonkun verran omaa istuntaakin korjattua. Nala on kuitenkin kuulemma semmonen hevonen, josta ei nappuloita heti löydä. Se kuitenkin palkitsee paljon näkyvämmin kun antaa apuja oikein. Ja sakottaa kyllä virheistä, mutta ei siis mitään sikailuja harrasta. Välillä kyllä saattaa mörköjä nähdä. Mutta sehän on nuorille hevosille ihan oleellista. Nalan ravi on kuin kissalla, näyttää varsinkin lyhennettynä siltä kuin ravaisi vain ylöspäin. Mutta kuten ratsastuksenopettajani sanoi, siinä on kuitenkin elastisuutta koska Nala on vielä nuori, joten sielä on ihan kohtuu helppo kuitenkin istua, varsinkin kun saa Nalan avuille ja rentoutumaan.

Kuvamateriaalia ei valitettavasti tältä tunnilta tullut, mutta ehkäpä ensi kerralta? Päätin myös jatkavani ratsastustunneilla vähintään siihen asti, kunnes muutan kotoa pois. 

4 kommenttia:

  1. Onks tietoo jo, koska seuralla on estekisat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo tietoa, mut tallin harjotuskisat on elokuun viimenen päivä. :)

      Poista
  2. Eiks ne oo 30 päivä perjantaina ja vika päivä on lauantai??;)

    VastaaPoista