138, trying so hard to get there

Terve taas, tässä tuleekin ensimmäinen postaus uudella bannerilla !! Kiitos tosta hienosta luomuksesta kuuluu Millalle jonka blogiin pääset tästä! Kaikki siis kurkkaamaan Millan blogia, ja ehkäpä liittymään lukijaks? Itse ainakin liityin, kun vaikutti mielenkiintoselta!

Noh, mennäänpäs tän postauksen asiaan.. Keskiviikkona siis tunnilla jatkettiin siitä mihin viimeksi jäätiin Nalan kanssa. Tällä kertaa tunnilla mentiinkin 5-kaarista kiemurauraa. Nalasta löysin pari nappulaa lisää ja hetkittäin kulki aika rentona, kunnes laukat tuli kuvioihin ja alettiin hieman hösäämään. Tehtävät suju kuitenkin kivasti! Nalalla tykkään tota koulua mennä, mutta nyt alkaa estekausi ja ens kerralla mennään kai puomeja ja ehkä maastoesteille. Siispä ratsuna seuraavat kerrat onkin Remos. Saa nähdä kenellä sitten meen kun taas koulua mennään!

Ilmottauduin muuten Remoksen kanssa 30.8. perjantaina järjestettäviin estekisoihin. Ratsastuksenopettajan kanssa keskusteltuani päädyimme luokkaan 70cm! JÄIKS.. Tiiän, että ei se tosiasiassa ole mikään iso luokka, mutta kyllä se tämmöselle rimakauhuiselle pelkurille tuntuu isolta.. Mutta vaikka ollaan Remoksen kanssa kiellelty itseasiassa aika usein, jos esimerkiksi Samuli aikoihin vertaa, niin pidän sitä kuitenkin sen verran luottona, että jos vain itse ratsastan niin kyllä sillä liito-oravalla ponnua ja jaksamista riittää! Pääseehän se isommistakin yli, en tosin tiedä mikä sen rataennätys on mutta varmasti yli 70! Kaikki on vaan siis itestä kiinni.. Viime kisoissa annoin Remoksen hämätä mua, mutta tälläkertaa yritän olla hereillä ja keskittyä ratsastamiseen ihan kaikella mun mind powerilla :D

2 kommenttia:

  1. Millos tulee päivittelyä

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanaa löytää muidenkin vrt:läisten blogeja! Niitä on aina niin kiva lukea kun tietää hepat ja paikat mistä puhutaan.. :)

    VastaaPoista