117, doesn't matter when it's always a good time then

Tällä kertaa alotankin postauksen pienellä infolla. Oon nimittäin menossa 18.-21.10 väliseksi ajaksi Tortolaan! Matkaan lähden jo keskiviikko iltana, joten yksi ratsastustunti täytyy perua. Keskustelin pari viikkoa sitten asiasta useaan otteeseen yhden leiriltä tuntemani Jasun kanssa. Lopulta tulinkin siihen tulokseen, että pakko tämäkin on kokea. Luulin siis itsekkin vielä pari viikkoa sitten, etten olisi kyseiselle leirille osallistumassa. Tekee varmaan ihan hyvää, kun saa kaks tuntia ratsastaa päivässä. Jos vaikka oppiskin jotain! Leirille on tulossa melko vähän porukkaa, joten en tiedä miten saan sieltä materiaalia. Yritän tällä kertaa kuitenkin saada jonkunlaista postausta leirin jälkeen.

Infosta tämän postauksen todelliseen asiaan. Viime keskiviikkona oli vuorossa jälleen estehyppelöt ja tunnilla treenattiin jumppasarjaa sekä yhtä okseria. Tallille mentyäni sain heti todeta listalla meneväni jällleen Samulilla. Mun ei taaskaan tarvinnut laittaa Samulia kuntoon, mutta sain kuitenkin hoidella sen tuntien jälkeen. Kävin sitten moikkaamassa Vilperiä, ennenku valmistauduin tunnille lähtöön. Samulilla oli varusteiden päällä fleece loimi (vähäiseksi suojaksi ötökkäloimen sijasta) joten riisuin siis sen, jonka jälkeen matka kävi kohti kenttää. Tunti meni omasta mielestä yllättävän sujuvasti! En jaksanut tällä kertaa jäädä liikaa miettimään negatiivisiä asioita, kuten omia virheitäni. Mulla oli koko tunnin ajan iloinen olo ja pystyin nauttimaan ratsastuksesta, vaikka keskityinkin parhaani mukaan. Mentiin heti tunnin loputtua Samulin kanssa vesariin tekämään perushoidot. Karsinassa laitoin sitten vielä Sampalle ötökkäloimen niskaan ja lähdinkin cafen kautta kotia kohti.








Samuli kuvista kiitos Annalle!

Lauantaina menin Annan kanssa tallille jo yheksän jälkeen. Rapsuttelin Villeä jonkun aikaa karsinassa ennen ku menin sit kuvaamaan Annaa. Siivosin sitte jossain vaiheessa Villen karsinan ja kupit, kun herra itse oli tarhaamassa. Kun Vilperi sitte tuli sisälle harjasin sen huolellisesti ja laitoin pikkusta ratsastajaa varten kuntoon. Ville oli niin sulonen ku pyysin siltä kaviota ja se laitto turvan mun käteen. Nauroin sille siellä karsinassa koko ajan ku toinen oli taas niin sulonen höntti. Varusteita en taaskaan kerennyt putsaamaan kun halusin olla kavereidenkin kanssa ja lähettiin sitte melko aikasin. Täytyy ens lauantaina tosissaan ottaa ekaks hommaks toi varusteiden putsaaminen.








Ville kuvista kiitos Henskulle!

Huomenna ois tiedossa viimeset estehyppelöt, ennen ku ''koulukausi'' taas alkaa!

2 kommenttia: