129, six degrees of separation

Anteeksi heti näin alkuun etten oo jaksanut kirjotella pariin viikkoon, mutta koulussa loppu just tällä viikolla toka vika jakso ja oli paljon kokeita, arviointeja ja palautuksia, joten en yksin kertasesti oo ehtiny/jaksanu raahautua tänne blogiin kirjottelemaan.. Mutta tässä tuleeki nyt sitte kahen viikon edestä!

Viime viikon keskiviikkona menin siis Pullalla, niin kun oli tarkotuskin. Jatkettiin samasta mihin viimeksi jäätiin. Tamma oli muuten yhtä mukava kun viimeksikin, mutta lopputunnista, laukkojen jälkeen ei meinannu neidille mennä läpi ettei oo tarkotus juosta kilpaa kenenkään kanssa. Ei yhtään hullumpi valinta olis kyseinen tamma, jos sitä kouluratsua vaihtaisin.. Luultavasti en sillä kisaamaan alkais, samalla tavalla kun Samulilla. Mutta voihan sitä treenata, vaikkei kisaiskaan. Noh, pitää nyt kattella, että miten tästä jatkan! Tuli kyllä vanhoja videoita katellessa ikävä viime kesää ja Samulin kanssa kisaamista ja menemistä :) Joten kyllä mä haluaisin ainakin jompaa kumpaa koulua tai esteitä vielä mennä ja kisatakkin Sampan kanssa! Täytyy vähän kokeilla eri hevosia, ennen kun tiiän mitä tehdä.

Noh, tämän viikon keskiviikkona mentiinkin sitten puomeja ja olin tehnyt edellisellä viikolla Neun yllyttämänä hieman erikoisemman toiveen listaan. Toivoin nimittäin erästä eestinhevos ruunaa Remosta. Sitten keskiviikkona listalla totesin, että pääsisin vihdoin kokeilemaan kyseistä palleroa! Keskiviikkona oli siis ensimmäinen kerta kun Remoksen selkään kapusin. Ennen tuntia juttelin ratsastuksenopettajani kanssa ja hän totesi ''ei se varmaan ihan sun hevonen ole, mutta kokeillaan kumminkin''. Itsekkin olin samoilla linjoilla, että olisi kiva ainakin kokeilla! Mistä sitä tietää ennen kun kokeilee.. Noh tunnilla totesin Remoksen hassun hauskaksi köpöttäjäksi. Yhdet putkitkin se laukassa heitti, mutta melko pienet :D Nauroin tunnilla itsekseni kun musta Remos oli jotenkin tosi sulonen tapaus. Paljon kivempi, mitä uskoin. Harjoiteltiin tunnilla laukan muokkaamista, lyhennettiin ja pidennettiin. Remos on tosi vino vasemmalle, mikä on mullekkin se huonompi suunta. Mutta kun alusta asti tiesin, että vasen pohje tiukasti töihin päästiin me Remoksen kanssa jonkin moiseen yhteisymmärrykseen. Tunnin jälkeen saatiin palautetta, että Remos meni paremmin mitä ratsastuksenopettaja oli vähään aikaan nähnyt! Sovittiin sitten, että hyppään kyseisellä pallerolla ensi viikolla. Lupasin yrittää, mutta mitään en takaa! Toisaalta vaihtelu ja kokeileminen tulee, mulle ihan hyvään paikkaan kun oon sillä Sampalla nyt sen vuoden melkeempä putkeen mennyt! Lisään tähän pari vanhaa kuvaa Remoksesta, niin tiedätte minkä näköisestä pörröpäästä on kyse.






Tänään ensin pikkuserkun ristiäisiin ja sitten Neu tulee meille asustamaan viikoksi (sillä on tet-viikko) ja saadaankin muuten olla ihan kahestaan, mutta tänään joudutaan lapsenvahdeiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti