130, hope can live or die

Eipä oo kevään kiireessä tullu taas ehittyä kirjottelemaan, ja kun olisin ehtinyt on laiskuus vienyt jälleen voiton. Näin maanantai vapaapäivänä päätin kuitenkin jälleen kerran ottaa itseäni niskasta kiinni ja tulla herättelemään tätä blogia henkiin.

Oon nyt mennyt viimeset kolme keskiviikkoa Remoksella esteitä. Oon nyt tässä kuukauden aikan päässyt tutustumaan ''Remppaan'' ja itse pidän kyseistä palleroa aika hauskana veijarina.. Tullaan ihan hyvin juttuun, varsinkin aina tunnin lopussa. En usko että meistä mitään vakkari ratsukkoa tulee, mutta on ollu ihan mukava mennä Remoksella näinkin monta kertaa. Ollaan tämän kolmen viikon sisällä menty mm. esteelle käynnissä, ravissa ja hypätty innarisarjaa, suhteutettua, rataa ja pitkästä aikaa myös radassa mukana trippeli. Ekalla estetunnilla Remos jopa pääsi kieltämään kun en itse ollut hereillä, mutta kaks vikaa tuntia on menty ilman 'metkuja'. Palleron hyppy tyyli on mun mielestä kivan tuntunen selästä, mutta kun sitä on itse katsomassa, näyttää se melkosen hassulta.

Viime tunnilla hypättiin rataa, kun saatiin koko maneesi kerrankin käyttöön. Saatiin ihan kivoja lähestymisiä ja ponnistus paikkoja, vaikka pariin kertaan lähettiin kyllä melko kaukaa. Trippelillä kaverit oli kattonu silmät pyöreenä että pääseekö pallomaha edes siitä yli kun lähti melko kaukaa hyppyyn. Kyllä itelläkin otti mahan pohasta se liito, vaikka ihan samasta paikkaa olin lähdössä kun jotenkin Remoksenkin kanssa on helppo tuntea milloin se lähtee hyppyyn. Vaikka tosin yhessä verryttely hypyssä jäin aika pahasti jälkeen. Pitäs vaan muistaa pitää pohkeet edessä ja kantapäät alhaalla, niin hyvä tulee. Remoksen satulassakin on kyllä kuulemma vähän vikaa, mutta kyllä mun omassa istunnassakin on vielä parantamista. Meillä tuntuu alkutunnista olevan Remoksen kanssa toi meno vähän säätämistä, mutta onneks aina sentään loppua kohti paranee!

Menin toissa lauantaina myös Samulilla itsenäiselle, köpöteltiin vaan melko rennosti ilman satulaa. Oli kiva olla taas ''pitkästä'' aikaa Sampankin selässä. Hoitelin samaisena lauantaina myös Vilperiä, en oo nyt sitä edellisenä tai nyt viime lauantaina päässyt tallille, mutta toivottavasti taas ens lauantaina pääsis. Toisaalta pääsen kyllä joka keskiviikko melkeimpä Villen laittamaan kuntoon yms. :)

Sain kaverilta tietää, että oon ehkä ylihuomenna jälleen menossa Remoksella ja tällä kertaa tiedossa olis koulua tai sitten mennään pellolle, saa nähdä.. :) Laitan tähän vielä kuvia yhdeltä keskiviikon tunnilta ja itsenäiseltä kun Sanna oli kuvaamassa.

kuvasta sutattu sopimattomuuksia XD























Kuvista siis iso kiitos ystävälleni Sannalle :)

4 kommenttia:

  1. Millon päivität blogias?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just alotan kirjottamaan uutta postausta.. Koulu kiireissä on tullut pahasti laiminlyötyä postailua, mutta kohta onkin kesä ja sit vapaalla yritän olla aktiivisempi ja postailla ainakun koneelle raahaudun:)

      Poista
  2. Ok kiva ku taas postasit;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiva kun joku jaksaa kommentoida ja oikeen odottaa uusia postauksia :)

      Poista